top of page

Referanser

Våre kunder sier

Svært god service, tydelig og god kommunikasjon, god kontrakt og avtaler, presis på tidsfrister, gir det lille ekstra, godt håndtverk. Snekker med særdeles godt humør, løsningsorientert og hjelpsom. Alt i alt svært fornøyd og anbefaler firmaet til andre.

Anita Skevik

Arbeidet med skifte av tak er naturlig nok kostbart og tidkrevende, og vi var spent på helheten i dette prosjektet. Vi er svært godt fornøyd med arbeidet utført av Komplett Renovering AS. Vi ønsker spesielt å fremheve måten firmaets representanter hele veien har tatt arbeidet og oss på alvor samtidig som de alle har vært meget positive og omgjengelige. Det omfatter også alt fra befaring, kommunikasjon underveis, kvalitet, pris, forutsigbarhet og seriøsitet underveis. Samarbeid med både ledelse og håndverkere har vært upåklagelig. Vi har ved et par anledninger etterlyst informasjon. Dette har kommet når vi har bedt om det. Vi ser frem til videre samarbeid om fremtidige prosjekter.

Raymond Prepsl

Fikk tilfeldigvis kontakt med Glenn da vi hadde vært uheldig å knust et vindu. Rådgivning i prosessen med forsikring, vurdering av alternative løsninger, og kontakt og oppfølging underveis har vært fantastisk god, og sist men ikke minst så elsker vi resultatet! Arbeidet ble gjort av hyggelige og effektive folk, til avtalt tid til tross for utfordrende vær og føre. Veldig glad vi valgte å jobbe med dem, og vi kommer til å gjøre det igjen☺️

June Moltubakk

bottom of page